Zonwering

Zonwering houdt zonlicht en warmte tegen. Zonwering voorkomt oververhitting in huis en zorgt voor een aangename binnentemperatuur. Ook als u lekker buiten wilt zitten, is goede zonwering belangrijk. Een zonnescherm zorgt ervoor dat u in de schaduw kunt zitten en beschermt u tegen felle zonnestralen. Met zonwering bespaart u 3 tot 12% op de energiekosten voor koeling en verwarming.

SunBasic

SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Voordelig een goed knikarmscherm kopen? Ontdek de voordelen van de SunBasic van Sunmaster. Er zijn drie varianten: Standaard, Maatwerk en Extra.

SunCar

SunCar Knikarmscherm met luxe uitstraling.
Hoogwaardige materialen en een mooie en luxe uitstraling. Dat kenmerkt het knikarmscherm SunCar.

Suneye (XL)

Knikarmscherm SunEye: Oneindige mogelijkheden.
SunEye is het bestverkochte knikarmscherm van Sunmaster. Het doek wordt opgeborgen in een trendy cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd.

Referenties

SunBasic

Sunbasic standaard
De SunBasic Standaard is verkrijgbaar in 8 standaardmaten, 2 kleuren aluminium, Ral 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak en 8 doekdessins. We hebben de meest gangbare en mooiste kleuren en doekdessins voor jou geselecteerd. De SunBasic Standaard is in breedte beschikbaar vanaf 350 cm tot 550 cm, telkens in stappen van 50 cm. De uitval bedraagt 250cm of 300 cm. Bij 300 cm is de maximale breedte 500 cm.

Maatwerk
Wil je jouw SunBasic knikarmscherm kunnen bestellen in elke willekeurige maat? Maak kennis met SunBasic Maatwerk. Je hebt dan ook een zeer ruime keuze uit meer dan 300 doekdessins. En keuze uit de 2 meest favoriete kleuren RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak.

Extra
Jouw knikarmscherm met gesloten cassette. Voor maximale bescherming van het doek tegen regen en andere weersinvloeden. Deze optie is mogelijk bij zowel de standaard- als de maatwerkuitvoering.

Kwaliteit
Elke SunBasic is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Je kan kiezen voor een volledig gesloten systeem. Dan blijven het doek en het binnenwerk beter beschermd tegen weersinvloeden. Minder kans op beschadigingen of vuil dus.

Zekerheid
De betrouwbare knikarmen zijn de drijvende kracht achter dit knikarmscherm.

Maatvoering
De SunBasic is verkrijgbaar van 300 tot 550 cm breed en met een uitval van 250 tot 300 cm.

Design
SunBasic heeft een mooi rank ontwerp. Een sieraad op elke gevel.

Het beste 
Sunmaster stikt al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

Bediening
Kies voor extra gemak en comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy, van wandschakelaar tot Smartphone bediening.

Kleuren
Kies uit de 2 meest favoriete kleuren RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet structuurlak.

Doekkeuzes
SunBasic Standaard is verkrijgbaar in 8 populaire doekdessins. Wil je meer keuze? Met SunBasic Maatwerk of Extra heb je volop mogelijkheden in kleuren en dessins.

Service en garantie
Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist. 

SunCar en Suncar XL

Uitvalscherm SunCar
De uitvalschermen SunCar en SunCar XL kenmerken zich door een gunstige prijs-kwaliteitverhouding met volop keuze in afmetingen, kleuren, dessins en typen armen.

SunCar: tot 450 cm breed
SunCar leveren we standaard van 80 cm tot 450 cm breedte. Gekoppeld bereik je een veelvoud van deze breedte. Het scherm is leverbaar met windvaste armen, gasveer- of glijarmen. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 200 cm met glijarmen. Kortom, de SunCar is in bijna elke situatie toepasbaar.

SunCar XL: tot 600 cm breed
De SunCar XL is leverbaar van 80 tot 600 cm breed. Gekoppeld krijg je een veelvoud van deze breedte. Het scherm is leverbaar met windvaste armen, gasveer- of glijarmen. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 220 cm met glijarmen. De SunCar XL is uitgevoerd als cassettesysteem. Hierdoor blijft het doek automatisch opgeborgen in een afgesloten kast. Zowel het doek als het binnenwerk blijven beter beschermd tegen weersinvloeden. Dat betekent minder kans op beschadigingen of vuil.

Kwaliteit
SunCar-uitvalschermen worden gemaakt van mooie materialen die lang meegaan. Zoals eersteklas aluminium profielen, A-kwaliteit doek en UV-bestendig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon. De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de alom standaard toegepaste garens.

Design
De SunCar (XL) heeft een karakteristiek ontwerp en een luxe afwerking.

Bediening
De SunCar (XL) kan worden geleverd met een handmatige bediening (slingerstang, staaldraadwindwerk of band). Voor extra comfort kiest u voor een electrische bediening. De bedieningsoplossingen van Somfy zijn te veel om op te noemen.

Kleuren
Kies uit de 2 meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je kiezen voor afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken.

Doekdessins
Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garens en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. 

Garantie
Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.

SunEye

SunEye Maatwerk
Dit scherm is altijd maatwerk. Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken of exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld “SilverSide”.

SunEye XL
Maatje groter nodig? De SunEye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte, in combinatie met een maximale uitval van 350 cm. Dit scherm is altijd maatwerk, Leverbaar in maar liefst 4 standaardkleuren, RAL 9001 crème wit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet structuur en blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen een meerprijs kan je zelfs kiezen voor alle afwijkende RAL-kleuren en structuurlakken of exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld “SilverSide”.

De SunEye XL is ons meest luxueus uitgevoerde knikarmscherm. Het scherm heeft slimme en veilige verbindingen en is gemaakt van prachtige, duurzame materialen. Ook deze zonwering is uitgevoerd als cassettescherm. De SunEye XL heeft elektrische bediening. Het scherm is dus voor iedereen gebruiksvriendelijk te bedienen. Ook dit scherm is te monteren in de door u gewenste uitvalhoek.

Kwaliteit
Het knikarmscherm SunEye is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk grotendeels beschermd.

Zekerheid
De hypermoderne atlas-knikarmen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden alle zekerheid. 

Design
Het scherm heeft een fraai-gevormde cassette en een voorlijst met luxe afwerking met aluminium afdekkappen.

Het beste
Sunmaster stikt al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

Bediening
Kies voor extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy. Van handschakelaar tot Smartphone bediening.

Doekdessins
Zeer rijke keuze uit vele A-merken en haar doekdessins.
 
Service en garantie
Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten. Voorwaarde is dat je het scherm laat monteren door een Sunmaster-specialist.