Even voorstellen

Voor alle leveringen en montage van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, rolluiken, zonwering en dakkapellen

Falux kozijnen en deuren is het adres voor kunststof en aluminium kozijnen, deuren en hef/schuifpuien. Maar ook voor dakkapellen, gevelbekleding ,rolluiken en zonwering. Mede doordat Falux zonder tussenpersonen, showroom etc, werkt is dit kostenbesparend, hierdoor wordt kwaliteit aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Keurmerk kozijnprofielen: KOMO, Tüv, CE en SKG. Alle kozijnen zijn zoals voorgeschreven met staal verstevigd.Standaard leveren wij HR++ glas, KOMO gecertificeerd glas. Hang en sluitwerk: KOMO productcertificaat met SKG-II certificering en voorzien van de nieuwste en veiligste sluitmethode. Ook kunt u kiezen voor het alleen leveren van kozijnen. FALUX biedt u vooraf de mogelijkheid om geplaatste kozijnen te bezichtigen.

De drie grote bouwstenen die kwaliteit waarborgen zijn:

1

Merkonderdelen: enkel gebruik makend van merkonderdelen die hun goede en duurzame werking al decennia lang bewezen hebben.

2

Productie: door mensen met jarenlange ervaring, moderne machines, en heel belangrijk: op de juiste manier afgestelde machines.

3

De goede samenwerking tussen de fabrikant en wij als toeleverancier bevordert de kwaliteitscontrole.

Offerte op maat!

Een op maat gemaakte offerte is vrijblijvend en door een gedetailleerd besteloverzicht weet u precies waar u aan toe bent. Een tevreden klant is voor FALUX het belangrijkste aspect. .

Vraag direct geheel vrijblijvend informatie aan.

Download de flyer!