Kunsstof kozijnen

K-vision classic

Grote stabiliteit
Beste geluid- en warmte isolatie

K-vision trend

Naar buitendraaiend verdiept, geen opdek! Standaard in hout verbinding look

K-vision
city

Unieke rechte profielvorm Inclusief maximaal verspringend glasvlak

K-vision
cube

Uniek mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren.

K-vision windstopper

De additionele windstopper is een extra middendichting zodat er een drievoudige dichting onstaat.

K-vision 88 plus

88 plus kozijn systeem voldoet aan de eisen van 0,8- voor passiefhuisprojecten.

K-vision hefschuifdeur 76 lux

Slank aanzicht en maximale transparantie dankzij de vaste beglazing

Aluminium Kozijnen

Max light

Elegant, slank en met maximale lichtinval

Star 75

Geschikt waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie

Star 90

Star 90 is opgebouwd uit 2 holle profielhelften die d.m.v. isolatiestrips van elkaar gescheiden worden.

Steellook

Thermische als akoestische isolatie en onderscheidt zich van de gewone ramen door zijn "staal" uitzicht.

Ultraglide

Thermisch onderbroken schuifsysteem met een vleugelgewicht

Futural

Geschikt voor toepassing waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie.

VG 500

Voor schuifdeuren en -ramen dat beantwoordt aan alle courante vragen omtrent glasdikte en vleugelhoogte

Kleuren

De mat satijnen afwerking zorgt voor een chique uitstraling, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Het kozijn ziet er natuurlijk uit en voelt natuurlijk aan. Zo heeft u kunststof kozijnen nog nooit gezien! Aan de buitenkant grijs maar aan de binnenkant liever wit RAL9010? Dankzij ons unieke systeem krijgt uw kozijn aan alle kanten kleur, binnen, buiten, zelfs in de sponning. U bepaalt zelf welke combinatie u maakt dus laat uw creativiteit de vrije loop. Er is altijd een kleur die bij u past en bij de actuele trends. De superkrachtige kleurlaag van proCoverTec zorgt ervoor dat er minder warmte opgenomen wordt. Dit betekent minder uitzetting van het kozijn, vooral bij donkere kleuren. Daarnaast biedt proCoverTec een permanente bescherming en dankzij innovatieve nanotechnieken vervuilt uw kozijn aan de buitenzijde minder (easy-to-clean). Schilderen hoefde al niet meer en nu kost onderhoud nog minder tijd.

Gladde folie

Foliekleuren houtnerfstructuur

Nerfstructuur

Metallic Foliekleuren

Kunststof kozijnen

Onderhoudsarm
Een ander voordeel van kunststof kozijnen ten opzichte van bijvoorbeeld houten kozijnen, is dat kunststof kozijnen nauwelijks onderhoud vragen. De kozijnen zijn kleurvast en hoeven niet geschilderd te worden. Ook zijn de kunststof kozijnen tegenwoordig bestand tegen alle weersomstandigheden en de kleur zal dan ook niet vaal worden. Het enige wat u hoeft te doen is de kozijnen af en toe met een natte doek afnemen. Naast dat u minder werk heeft, zijn kunststof kozijnen ook zeer goedkoop in gebruik.

Isolatie
Kunststof kozijnen isoleren zeer goed, wat als voordeel heeft dat u flink kunt besparen op uw stookkosten. Deze besparing kan oplopen tot wel € 250 per jaar! De kozijnen zijn namelijk voor een groot deel hol van binnen. Deze holte bevat stilstaande lucht, die voor isolatie zorgt. In de holte staan ‘schotjes’ die kamers vormen in de kunststof kozijnen. Deze kamers zorgen voor de goede isolatie van kunststof kozijnen. Over het algemeen geldt, hoe meer kamers, des te beter de isolatie.
Voor de optimale isolatie is het belangrijk om de juiste beglazing te kiezen. Voor woonhuizen is HR++ glas aan te raden. Dit glas isoleert zeer goed, omdat er een isolerende coating op het glas zit en er een speciaal gas tussen de glazen zit.
Veilig
Kunststof kozijnen dragen bij aan het beschermen van uw woning. De kozijnen zijn namelijk moeilijk te ontgrendelen voor inbrekers en de kozijnen hebben dan ook het Politie Veilig Wonen Keurmerk. De kozijnen hebben speciale scharnieren, waardoor het kozijn niet zomaar uit de hengels getild kan worden. Naast inbraak beschermen kunststof kozijnen ook tegen brand. Kunststof kozijnen hebben namelijk als voordeel dat ze moeilijk ontvlambaar zijn en zelfdovend zijn. Dit zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen een eventuele brand niet zullen bevorderen.
Veelzijdig design
Een ander voordeel van kunststof kozijnen is, is dat er veel designs mogelijk zijn. Een aantal jaar geleden werd het uiterlijk van kunststof kozijnen vaak als nadeel gezien. Tegenwoordig zijn er veel kleuren mogelijk en zijn er ook kunststof kozijnen met houtnerf patroon. De kunststof kozijnen zijn hiermee qua uiterlijk haast niet te onderscheiden van houten kozijnen. Zo passen kunststof kozijnen zowel bij monumentale panden als bij moderne nieuwbouwwoningen.
Besparen
Bent u overtuigd van de voordelen van kunststof kozijnen? Ondanks dat kunststof kozijnen al de goedkoopste soort kozijnen zijn, kunt u nóg meer besparen op kozijnen. Op de markt zijn namelijk veel kozijnspecialisten aanwezig. Zij bieden vaak dezelfde producten aan, maar tegen een andere prijs.
Om de goedkoopste aanbieder te vinden, raden wij u aan gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Aluminium kozijnen

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen?
Aluminium kozijnen zijn geschikt voor iedere woning. De kozijnen bieden namelijk eindeloos veel voordelen, waaronder:

  • sterk materiaal;
  • duurzaam;
  • onderhoudsarm;
  • elegante uitstraling;
  • lagere stookkosten.


Sterk materiaal
Heeft u grote raampartijen en wilt u een sterk materiaal dat dit gewicht makkelijk aankan? Dan zijn aluminium kozijnen voor u de beste keuze. Aluminium is een stevig en vormvast materiaal met een lange levensduur van gemiddeld 40 jaar. Het sterke profiel is daarnaast inbraak- én brandwerend, waardoor u van uw woning nog meer een veilige thuishaven maakt.
Duurzaam
Met aluminium kozijnen maakt u een duurzame keuze, mits u kiest voor gerecyclede aluminium kozijnen. Aluminium is een materiaal dat volledig kan worden hergebruikt. Zo is 75% van het sinds 1888 geproduceerde aluminium tegenwoordig nog steeds in gebruik. Met gerecyclede aluminium kozijnen draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. Een gerecycled kozijn kost namelijk 95% minder energie om te produceren dan een kozijn van nieuw aluminium.
Onderhoudsarm
Wilt u kozijnen waar u geen omkijken naar heeft? Aluminium kozijnen voldoen aan deze wens en zijn zeer onderhoudsarm. Aluminium kozijnen zijn vochtbestendig en roesten en rotten niet. Daarnaast trekt aluminium geen stof en vuil aan en blijven ze dus lang schoon. Wat vooral scheelt in onderhoud is dat aluminium kozijnen kleurvast zijn en een periodieke schilderbeurt dus niet nodig is.
Mooi in uw interieur
Aluminium kozijnen hebben een elegante uitstraling en passen dan ook in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium kozijnen stelt u zelf samen door te kiezen voor één van de vele kleuren. Houd er wel rekening mee dat aluminium kozijnen niet overschilderbaar zijn. Denk dus goed na over welke kleur nu, maar ook over 10 jaar nog mooi staat in uw woning.

Lagere stookkosten
Aluminium kozijnen stonden vroeger bekend om hun slechte isolatie, maar in de loop der tijd is dit compleet veranderd. Tegenwoordig zijn alle aluminium kozijnen voorzien van een thermische onderbreking. Dit is een isolerende schuim of isolatiestrip dat zorgt voor een goede isolatiewaarde van het kozijn. De goede isolatie is niet alleen essentieel voor uw wooncomfort, maar laat ook uw maandelijkse stookkosten flink omlaag gaan.
Aluminium kozijnen in uw woning?
Wilt u uw woning voorzien van aluminium kozijnen of wilt u graag persoonlijk geadviseerd worden door een ervaren specialist? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.