Kozijnen kiezen

FALUX is er om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe kozijnen. U kunt hier eenvoudig offertes aanvragen bij meerdere bedrijven. Verder beschrijven we de verschillende mogelijkheden bij de aankoop van een kozijn. Zo helpen we u bij het maken van een slimme en voordelige keuze.

Vergelijken en tot 40% besparen

Op deze website vindt u indicaties van prijzen van kozijnen. Bovendien presenteren we u typen en materialen waar u uit kunt kiezen. U komt zo veel te weten over kozijnen, waardoor u nog meer voordeel kunt halen als u prijsopgaves aan het vergelijken bent. Want als u met verstand van zaken een offerte beoordeelt, kunt u beter onderhandelen. Consumenten die onze dienst gebruiken, besparen tot 40% op hun aankoop.

Kunststof populair

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof kozijnen in hun huis. De goede isolatie helpt om warmte binnen te houden en zo stookkosten te verlagen. Daarnaast maken de lage prijzen dit materiaal zeer populair. Van alle aanvragen die hier in 2012 werden gedaan, was 5% voor aluminium, 35% voor hout en wel 60% voor kunststof.

Hout is veelzijdig

Veel mensen kiezen voor houten kozijnen, omdat deze naar eigen smaak zijn aan te passen. Hout heeft periodiek een schilderbeurt nodig en dat is elke keer weer een kans om het uiterlijk van uw huis te veranderen. Het is dus veelzijdig materiaal.

Aluminium en staal voor grote ruiten

Voor grote glasoppervlakken is aluminium of staal een goede keuze. Als u bijvoorbeeld voor de grote ruiten in uw woonkamer aluminium kiest, heeft u de zekerheid dat het materiaal sterk genoeg is om het gewicht van het glas te dragen.

Kozijnen vervangen

Bij slijtage of kleine beschadigingen kiezen veel mensen ervoor hun kozijnen te vervangen. Bij zo’n verbouwing wordt vaak meteen de isolatie van het hele huis verbeterd. Het is ook een goede gelegenheid om voor beter hang- en sluitwerk te kiezen. En natuurlijk kunt u ook het uiterlijk van uw huis aanpassen met nieuwe kozijnen.