Onze diensten

Kunststof kozijnen zijn wel anders dan houten of harthouten kozijnen. Er zijn een aantal specifieke dingen die juist wel of juist niet moeten gebeuren bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen en deuren hebben een zeer lange levensduur, deze ligt op tenminste 50 jaar. Schilderen of een andere vorm van verduurzaming, zoals bij hout, is uit het oogpunt van onderhoud overbodig.

Zoals schoorsteen verwijderen, brandschade, badkamer slopen sloopwerk / afbraak etc. casco strippen en renovatie sloop.
Kan door Falux worden verzorgd.

Als u uw huis in de verkoop zet, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt verkocht. En dan het liefst voor de vraagprijs. De eerste indruk die uw woning op een potentiële koper maakt, is van doorslaggevend belang. En daar gaat het vaak mis. Veel mensen hebben hun huis onvoldoende klaargemaakt voor de verkoop, waardoor het potentiële kopers afschrikt.

Een huis volledig leegruimen na een overlijden of een verhuizing en opleveren volgens de eisen van de woningbouw is een grote klus.
Ook neemt het veel tijd in beslag die u liever aan andere zaken besteedt zoals het inrichten van de nieuwe woning of het regelen van een eventuele dringende zaken. Gelukkig is er een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat u al deze werkzaamheden uit handen kan nemen voor een eerlijke prijs.

Voldoet uw monument, pand of woning niet meer aan de huidige kwaliteitseisen en/ of is deze toe aan renovatie? Falux is gespecialiseerd in renovatie van onder andere woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een ruime ervaring en expertise op het gebied van renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Met oog voor de authentieke details worden de producten exact nagemaakt waardoor de uitstraling en het karakter van het pand behouden blijven.

Een erker als uitbouw Als u uw woning graag wilt uitbreiden, kan een erker een zeer geschikte optie zijn. Een erker heeft meestal drie kozijnen: één daarvan staat rechtgeplaatst, de andere twee staan schuin. Doordat een dergelijke uitbouw grotendeels uit glas bestaat, krijgt u veel extra licht in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Een erker zorgt bovendien behalve voor ruimte ook voor meer uitstraling en sfeer in uw woning.

Voor alle klusjes die een echtgenoot niet kan of wil doen. Voor alleenstaanden en ouderen die een ‘waslijst’ van klusjes hebben. Te denken valt aan veel klusjes in en om huis, zoals binnen-en buiten schilderwerk, electra aanleggen/ aanpassen, lampen monteren, (af) timmerwerk, vloeren leggen (hout/ laminaat), waterleiding aanpassen, riolering.

Galerij